Geplaatst in Samenwerking

Samenwerking

Nou is hier is een trots iemand..

Al jarenlang schrijf ik het ene blog na het andere. Wel alleen in de vakantie, want zo superinteressant is mijn dagelijkse leven nu ook weer niet. Daar wil ik jullie niet mee belasten. Als er wel wat interessant te melden is (en dat zijn met name mijn fotoā€™s), dan zet ik dat op mijn socials maar komt er niet een heel blog van. Naast het bloggen, vlog ik ook sinds een paar jaar. Ik moet zeggen dat ik dat helemaal te gek vind. Ik heb het idee dat ik met de beelden jullie mee kan nemen in de sferen die ik proef (waar ik me dan maar ook maar bevind op deze aardkloot).

Het is een hele inleiding want waar gaat het nu over. Tadaā€¦. Ik ben zomaar gevraagd om iets te testen en daar een blog over te schrijven. En dat vind ik leuk! En voel me vereerdā€¦ En wat is dat dan.  Ik ben benaderd door de fotofabriek om een setje retroprints te proberen. Dat ligt wel in het verlengde van wat ik heel leuk vind.

Vandaag ben ik aan de slag gegaan. Naar de website fotofabriek.nl, naar de prints en uitzoeken maar. Maar dat viel nog niet mee. Want mijn setje bestaat uit 8 prints maar alleen al op mijn telefoon staan een kleine 15000 (!) fotoā€™s. En dan de rest nog. Zoek dan maar eens 8 leuke uit. Uiteindelijk ben ik daar de meeste tijd aan kwijt geweest.

Lieve familie en vrienden

In deze coronatijd heb ik veel meer kaartjes verstuurd dan dat ik normaal gesproken doe. En ik dacht: hoe leuk is het nou als ik deze prints naar mijn geliefden stuur. Zo werd het zoeken naar de juiste foto iets gemakkelijker. En zo had ik dan eindelijk na een uur of zo de fotoā€™s wel uitgezocht. Uploaden maar.

Dat gaat helemaal gemakkelijk. Het wijst zich vanzelf. Per kaart kun je een andere foto doen. Ik vind dat wel fijn. Als je natuurlijk een superleuke foto hebt en die naar 8 vrienden wil sturen ben je zo klaar. Maar je kunt er nog heel veel werk van maken. Zo kun je nog een achtergrond maken, tekst toevoegen en decoratie invoegen. Ik ben meer van less is more. Maar om het te proberen vond ik wel dat ik iets moest toevoegen. Dus per foto heb ik me uitgeleefd. Maar beschaafd hoor.

Na een ochtendje bezig te zijn geweest ben ik blij met mijn creaties. Bestellen maar. Nu afwachten hoe ze er uit zien!

Ze zijn binnen

Ze zijn er hoor. 8 mooie retroprints. Ik ben er blij mee. Nu maar hopen dat de ontvanger dat ook vindt šŸ˜Š.

Nieuwsgierig geworden. Zie de fotoā€™s van mijn prints.

En dit zijn de sites waar je zelf aan de slag kan.

Fotoboek maken: https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/

Fotofabriek: https://www.fotofabriek.nl/

Foto’s afdrukken:Ā https://www.fotofabriek.nl/foto-afdrukken/

Auteur:

Aangenaam, ik ben Marianne. Geboren in Lemmer (Frl). En daar is het allemaal begonnen. De liefde voor de natuur. Het weidse landschap, de in de zonschitterende meren en de bossen. Ik geniet er nog steeds van. In de zomervakantie namen mijn ouders mijn zusje en broertje mee in de auto en dan toerden we door heel Europa. Wij drieĆ«n opgepropt achterin, onderweg naar het moois in Europa. Andere talen andere culturen. Heerlijk. Eenmaal op mezelf bracht mijn eerste verre reis me naar Sri Lanka. Wat onwennig zag ik met grote ogen alle wonderschone gezichten die we ā€œthuisā€ niet hadden. Mijn tweede reis is het virus verder in me geslopen, het reisvirus bedoel ik dan. De trip ging naar Costa Rica. Met een paar reisgenoten die zeer veel wisten over de flora en fauna van dat land werd ik echt gegrepen door al het moois. De drang om dit te delen via verhalen en fotoā€™s werd ook steeds groter. En nu is het eindelijk dan zover. Op deze pagina vind je mijn verhalen en fotoā€™s. Geniet ervan! Update: inmiddels al heel wat landen bezocht en vele verhalen mogen schrijven. Met het schrijven doorleef je zo'n dag / vakantie / moment nog een keer. Wil je meer weten of kan ik iets voor je betekenen neem dan contact met mij op.

Een gedachte over “Samenwerking

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s