Geplaatst in 2022 Bali, Kuala Lumpur, Langkawi, 2022 Bali, Kuala Lumpur, Langkawi, Reisverhalen, Vlog

Blog en Vlog: Cable Car en Skybridge

Een ochtend naar de gondelbaan, cable car, en de skybridge. Het is 23 km met de scooter. We rijden op ons gemakje. Dat moet ook wel. De wegen zijn op sommige plekken slecht en druk. We komen door een soort Monkeyforrest. Waar de apen rustig oversteken. Of langs de kant van de weg blijven zitten.


Je rijdt langs het vliegveld. Er komt net een overvliegen. Een indrukwekkend gezicht. Halverwege een stop om even te pinnen. Dan verder. Ik rij via Google maps en via m’n oortje wordt de weg gewezen. Heel fijn. Niet dat het moeilijk is want zoveel wegen gaan er nu ook weer niet naar toe. Afijn we zijn bij oriental village alwaar je de kaartjes kan kopen. We hebben ze niet van tevoren besteld. Het is niet druk. Dus de tickets hebben we zo. Dan moeten we een hele reis maken om in de gondel te komen. We krijgen een eigen gondel. We gaan eerst naar het tussen station. Het uitzicht is prachtig. Dan door met de gondel naar het top station. Daar loop ik naar de Skybridge. We hebben aardig weer. We hebben aan de ene kant prachtig uitzicht. De andere kant is mist. Omdat de glide (een soort treintje) heel druk is ga ik ook weer lopend terug. Dan weer naar beneden. We hebben genoten!

Auteur:

Aangenaam, ik ben Marianne. Geboren in Lemmer (Frl). En daar is het allemaal begonnen. De liefde voor de natuur. Het weidse landschap, de in de zonschitterende meren en de bossen. Ik geniet er nog steeds van. In de zomervakantie namen mijn ouders mijn zusje en broertje mee in de auto en dan toerden we door heel Europa. Wij drieën opgepropt achterin, onderweg naar het moois in Europa. Andere talen andere culturen. Heerlijk. Eenmaal op mezelf bracht mijn eerste verre reis me naar Sri Lanka. Wat onwennig zag ik met grote ogen alle wonderschone gezichten die we “thuis” niet hadden. Mijn tweede reis is het virus verder in me geslopen, het reisvirus bedoel ik dan. De trip ging naar Costa Rica. Met een paar reisgenoten die zeer veel wisten over de flora en fauna van dat land werd ik echt gegrepen door al het moois. De drang om dit te delen via verhalen en foto’s werd ook steeds groter. En nu is het eindelijk dan zover. Op deze pagina vind je mijn verhalen en foto’s. Geniet ervan! Update: inmiddels al heel wat landen bezocht en vele verhalen mogen schrijven. Met het schrijven doorleef je zo'n dag / vakantie / moment nog een keer. Wil je meer weten of kan ik iets voor je betekenen neem dan contact met mij op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s