Eerste indruk Tokio

De tijd vloog voorbij. šŸ˜„. Netjes op tijd komen we aan op vliegveld narita. Bij de paspoortcontrole een dikke rij. Duurde zeker een half uur. Foto en vingerafdrukken hebben ze nu van ons. Koffers stonden al klaar bij de bagageband. Nu werd t even spannend want we moeten van alles regelen om bij t hotel te komen. Eerste geld pinnen. Done. Japanese railpas omzetten. Done. Sim kaart kopen. Done. Ticket voor de trein kopen. Done. Trein vinden. Done. Taxi zoeken. Done. Taxi deur dicht gegooid. Opes fout. Moet je niet doen. Dat doen zij. En zo waren we lokale tijd 20 uur in t hotel. Netjes vinden wij. Onze eerste indruk van tokyo is indrukwekkend. Veel neon. Erg groot. Inchecken bij de receptie en naar de kamer. En die is klein heel klein. Even een verbouwinkje. Stoelen eruit. Koffers erin en wij erin. Harde bedden. Kersenpitten kussen. Wc met allerlei toeters en bellen. Lachen. Nog even er op uit om eten te scoren. Tentje gevonden waar je aan de bar zit en het personeel de stokjes op t vuur gooien. Zo nu en dan zit je naar adem te happen van de rook. Ze hebben hier alleen varken. Maar dan kun je wel echt alles vt varken krijgen. Tong, poten, ingewanden enz. We begonnen met enoki. Dat kwam M bekend voor. Geen idee meer van wat was. Iig lekker. Paddestoel is het. Ik voel me groot. Klein krukje. Klein tentje. Lieve mensen. Buik aardig vol, slapen!

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s