Toeren door de USA!

De reis is al even geleden….

Na hele hectische weken met (academisch) ziekenhuis in en uit, injecties in alle ogen, is het dan bijna zo ver: Vakantie. Alhoewel dit bijna door onze neus werd geboord, hebben we nu toch echt een heuse GO.

Dus de komende weken nog verder inlezen, zaken regelen, tas inpakken en we kunnen gaan. De reis brengt onze via Londen naar San Francisco. Daar stappen we in onze SUV en gaan we op ons gemakje langs de prachtige westkust toeren. In San Francisco is het nu zo’n 22/23 graden, lekker temperatuurtje om wat te zien! De reis eindigt in Las Vegas waar het dan zo’n 38 graden is. Daar zal de temperatuur wel verder stijgen door al die gokkasten en als dat het niet is zal het wel komen door de overweldigende Grand Canyon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s