Geplaatst in Reisverhalen USA

Toeren door de USA!

De reis is al even geleden….

Na hele hectische weken met (academisch) ziekenhuis in en uit, injecties in alle ogen, is het dan bijna zo ver: Vakantie. Alhoewel dit bijna door onze neus werd geboord, hebben we nu toch echt een heuse GO.

Dus de komende weken nog verder inlezen, zaken regelen, tas inpakken en we kunnen gaan. De reis brengt onze via Londen naar San Francisco. Daar stappen we in onze SUV en gaan we op ons gemakje langs de prachtige westkust toeren. In San Francisco is het nu zo’n 22/23 graden, lekker temperatuurtje om wat te zien! De reis eindigt in Las Vegas waar het dan zo’n 38 graden is. Daar zal de temperatuur wel verder stijgen door al die gokkasten en als dat het niet is zal het wel komen door de overweldigende Grand Canyon.

Auteur:

Aangenaam, ik ben Marianne. Geboren in Lemmer (Frl). En daar is het allemaal begonnen. De liefde voor de natuur. Het weidse landschap, de in de zonschitterende meren en de bossen. Ik geniet er nog steeds van. In de zomervakantie namen mijn ouders mijn zusje en broertje mee in de auto en dan toerden we door heel Europa. Wij drieën opgepropt achterin, onderweg naar het moois in Europa. Andere talen andere culturen. Heerlijk. Eenmaal op mezelf bracht mijn eerste verre reis me naar Sri Lanka. Wat onwennig zag ik met grote ogen alle wonderschone gezichten die we “thuis” niet hadden. Mijn tweede reis is het virus verder in me geslopen, het reisvirus bedoel ik dan. De trip ging naar Costa Rica. Met een paar reisgenoten die zeer veel wisten over de flora en fauna van dat land werd ik echt gegrepen door al het moois. De drang om dit te delen via verhalen en foto’s werd ook steeds groter. En nu is het eindelijk dan zover. Op deze pagina vind je mijn verhalen en foto’s. Geniet ervan! Update: inmiddels al heel wat landen bezocht en vele verhalen mogen schrijven. Met het schrijven doorleef je zo'n dag / vakantie / moment nog een keer. Wil je meer weten of kan ik iets voor je betekenen neem dan contact met mij op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s