Geplaatst in 2022 Bali, Kuala Lumpur, Langkawi, Reisverhalen, Vlog

Vlog Ubud en omgeving. Monkey Forrest en Ubud Palace.

We rijden, nou ja laten ons rijden, naar Ubud. Onderweg hebben we een stop bij mount Batur en het meer. Daar doen we gelijk een drankje. Want het uitzicht is prachtig. Ondanks de donkere luchten. Dan rijden we via de rijstvelden tegalalang naar Ubud. Fikse buien hebben we onderweg. Aan de andere kant genieten we van alles wat we tegen komen. Schoolgaande kinderen. Mensen met offers op hun hoofd of rijden daarmee op de scooter. Als laatste alvast een indruk van Ubud. We bezoeken monkey Forrest en Ubud palace.

Auteur:

Aangenaam, ik ben Marianne. Geboren in Lemmer (Frl). En daar is het allemaal begonnen. De liefde voor de natuur. Het weidse landschap, de in de zonschitterende meren en de bossen. Ik geniet er nog steeds van. In de zomervakantie namen mijn ouders mijn zusje en broertje mee in de auto en dan toerden we door heel Europa. Wij drieën opgepropt achterin, onderweg naar het moois in Europa. Andere talen andere culturen. Heerlijk. Eenmaal op mezelf bracht mijn eerste verre reis me naar Sri Lanka. Wat onwennig zag ik met grote ogen alle wonderschone gezichten die we “thuis” niet hadden. Mijn tweede reis is het virus verder in me geslopen, het reisvirus bedoel ik dan. De trip ging naar Costa Rica. Met een paar reisgenoten die zeer veel wisten over de flora en fauna van dat land werd ik echt gegrepen door al het moois. De drang om dit te delen via verhalen en foto’s werd ook steeds groter. En nu is het eindelijk dan zover. Op deze pagina vind je mijn verhalen en foto’s. Geniet ervan! Update: inmiddels al heel wat landen bezocht en vele verhalen mogen schrijven. Met het schrijven doorleef je zo'n dag / vakantie / moment nog een keer. Wil je meer weten of kan ik iets voor je betekenen neem dan contact met mij op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s