We mogen weer naar Azië

Het regent. Getver. Het gras wordt vandaag niet meer gemaaid. We zien wel na de vakantie hoe het er bij staat. De woonkamer lijkt een beetje op een slagveld. De tafel ligt bezaaid met de spullen van M. Op de vloer liggen koffers en tassen. M heeft nog wat kilo’s over, hmmm wat kan er nog mee :).

Morgen met de trein naar Schiphol. De vlucht naar Londen is zo gedaan. Dan nog even loungen en ons klaarmaken voor de lange vlucht naar Hong Kong. 13 uur om precies te zijn. Om 15.00 uur plaatselijke tijd (6 uur tijdsverschil) zijn we er. Kaartjes kopen voor de metro. Verder met de taxi. De vorige keer had R een goed contact met de taxi chauffeur. Zoals wel vaker verstond M er geen hout van. Gelukkig hebben we de opnames nog.

We blijven maar een paar dagen in Hong Kong. Even weer de sfeer proeven. We vertrekken al snel naar Chiang Mai, het noorden van Thailand. Ook bezoeken we Chiang Rai. Vanuit deze plaatsen gaan we diverse dingen doen. Zoals het bezoeken van bergstammen, een dag meewerken in een olifantenopvangkamp en een bezoek aan de golden triangel. Via Bangkok reizen we naar Phnom Penh. We trekken van het noorden naar het zuiden door Cambodja. Uiteraard gaan we langs Ankor Wat maar ook naar de killing fields. Wel heftig maar je kunt hier niet aan voorbij gaan.

De laatste week staat in het teken van bijkomen op Koh Chang. We hebben er zin in!

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s