Geplaatst in Stedentrip, Taalreis Granada Spanje

Casa de Vinos La Brujidera


Granada, Spanje

Deze wijnbar Casa de Vinos La Brujidera is echt geweldig. Je kunt er kiezen uit tientallen verschillende rode en witte wijnen. Je vindt er voornamelijk lokale bezoekers. daarnaast serveren ze ook nog eens heerlijke tapas…

Uiteraard krijg je altijd je gratis tapas bij je wijn, maar je kunt altijd extra bestellen. Echt een aanrader.

Je vindt Casa de Vinos tegenover plaza Nueve, loop Calle Monjas del Carmen in en dan zie je de casa aan je linkerhand liggen. Geniet!

spaanse waaier
Spaanse waaier

Auteur:

Aangenaam, ik ben Marianne. Geboren in Lemmer (Frl). En daar is het allemaal begonnen. De liefde voor de natuur. Het weidse landschap, de in de zonschitterende meren en de bossen. Ik geniet er nog steeds van. In de zomervakantie namen mijn ouders mijn zusje en broertje mee in de auto en dan toerden we door heel Europa. Wij drieën opgepropt achterin, onderweg naar het moois in Europa. Andere talen andere culturen. Heerlijk. Eenmaal op mezelf bracht mijn eerste verre reis me naar Sri Lanka. Wat onwennig zag ik met grote ogen alle wonderschone gezichten die we “thuis” niet hadden. Mijn tweede reis is het virus verder in me geslopen, het reisvirus bedoel ik dan. De trip ging naar Costa Rica. Met een paar reisgenoten die zeer veel wisten over de flora en fauna van dat land werd ik echt gegrepen door al het moois. De drang om dit te delen via verhalen en foto’s werd ook steeds groter. En nu is het eindelijk dan zover. Op deze pagina vind je mijn verhalen en foto’s. Geniet ervan! Update: inmiddels al heel wat landen bezocht en vele verhalen mogen schrijven. Met het schrijven doorleef je zo'n dag / vakantie / moment nog een keer. Wil je meer weten of kan ik iets voor je betekenen neem dan contact met mij op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s